Пишна паска і смачна ковбаска: великодня афіша на 14-16 квітня!

Пишна паска і смачна ковбаска: великодня афіша на 14-16 квітня!

Укрінформ
На святкові вихідні можна поспівати веснянки й гаївки на Старокиївській горі, послухати Deep Forest або ж відвідати виставку на будь-який смак.

Святкова програма «Великдень на Старокиївській горі»

Що цікавого: Вбирайтесь у святковий традиційний одяг, беріть із собою паски, крашанки для дарування та спільної трапези. У програмі: веснянки, гаївки, дитячі ігри, великодні гойдалки, забави для молоді, христосування, обмін крашанками, спільна трапеза, великодній дзвін. Фольклорні гурти: Дай Боже, Орелі, Райгородок, Бурса фольклору, Роксоланія, Володар, Рівнодення.

Коли: 16 квітня, 13:00

Де: Старокиївська гора (вул. Володимирська, 2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Концерт легендарної групи DEEP FOREST у Києві

Що цікавого: Магічні Deep Forest повертаються в Україну. Група створює музику, що занурює в стан щастя й спокою. Стиль Deep Forest характеризують, як world music, але насправді їхня музика - це світло й чари!

Коли: 14 квітня, 20:00 - 23:00

Де: Sentrum (вул. Шота Руставелі, 11)

Скільки: 520 - 1600 грн

Більше інформаціїFacebook

Великодня святкова програма «Запитай у янгола»

Що цікавого: Проект «Запитай у янгола» – комплекс мистецьких та освітньо-розважальних заходів. Для відвідувачів музею проведуть різноманітні заходи, зокрема майстер-класи, виставки, святкові концерти, квести, презентації дитячих книг, інтерактивні екскурсії тощо. 14 квітня о 16.00 усі охочі зможуть першими запитати у янгола та помилуватися Великодніми цікавинками на власні очі. У програмі урочистого відкриття: виступ заслуженого артиста України, бандуриста Тараса Яницького та безкоштовні майстер-класи.

Коли: 14 квітня - 21 травня

Де: Національний заповідник Софія Київська (вул. Володимирська, 24)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Всі. Свої. Дні української сукні

Що цікавого: Жінка може перевернути світ – варто лише дати їй правильну сукню. Проте, чому «дати»?! Приходь – і візьми її сама! 100% суконь на 100% випадків життя – на маркеті Дні української сукні.

Коли: 15 – 17 квітня

Де: Всі. Свої (Десятинна, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Міжнародний день цирку в Києві

Що цікавого: На гостей чекають яскраві циркові номери, майстер-класи артистів цирку, веселі конкурси та розіграші, ходулісти, костюмовані персонажі та аніматори, а також феєричні виступи, більш ніж 40 дитячих циркових студій. Спеціальні гості свята - майбутні учасники найпрестижнішого в світі циркового фестивалю в Монте Карло 2018 року - акробатичний дует «Duo Miracle» Євгенія Оболоніна і Роман Хафизов. Несподіваним сюрпризом стане захоплюючий акробатичний номер на повітряних кулях на висоті 40 метрів. Подібний виступ буде вперше в Україні! 

Коли: 15 квітня, 12:00 - 15:00

Де: Парк ім. Т.Г.Шевченка, Михайлівська площа

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Мітинг за цирк без тварин

Що цікавого: До Міжнародного дня цирку зоозахисна ініціатива UAnimals готує в Києві масштабний Мітинг за цирк без тварин! UAnimals нагадують, що причин для заборони використання тварин в цирках є декілька: жахливі умови утримання, жорстокість дресури, не гуманність розваги, загроза людям та дитячій психіці. Активісти запрошують приєднатися всіх небайдужих!

Коли: 15 квітня,12:00 - 16:00

Де: Парк імені Тараса Шевченка 

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Відкритий чемпіонат Києва по джиу-джитсу

Що цікавого: Глядачі зможуть познайомитися із культурою японських бойових мистецтв та побачити ефектні бої вітчизняних спортсменів. На глядачів чекає захоплююча шоу-програма та показові виступи майстрів східних єдиноборств.

Коли: 15 квітня, 09.00

Де: Іжевська вулиця, 2

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Масштабний виставковий проект «Чисте мистецтво»

Що цікавого: Це - виставка-розповідь про «наївних» митців і їхнє мистецтво, доповнена їхніми працями, створеними на «концептуальній» межі. Проект повинен актуалізувати цю художню ідею; знайти спільне чи відмінне в розумінні непрофесійного мистецтва в українській і західній культурах. Між професійним (академічним) та традиційним (народним мистецтвом є невеликий масив надзвичайно цікавого арту, який називають наївним, аутсайдерським, аматорським, істинним та іншим. Це мистецтво створили самоуки, які не могли без малювання.

Коли: 13 квітня  - 9 травня

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 60 грн, пільговий - 30 грн, сімейний - 130 грн

Більше інформаціїFacebook

Арт-проект Олени Кузнєцової «Гравітація»

Що цікавого: Київська художниця Олена Кузнєцова послідовно продовжує художні дослідження безпредметного живопису і кольору як самостійної сутності. Абстракція вибудовує альтернативний простір, відводить погляд глядача у вселенську безкінечність.

Коли: 12 квітня - 09 травня

Де: Арт-галерея Nebo (вул. Михайла Драгомирова, 14)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Виставка особливих книг з колекції IBBY

Що цікавого: Виставка для великих і малих шанувальників книги. Понад 100 найкращих книжок, виданих у різних країнах світу різними мовами для людей з особливостями слуху, зору та розумової активності. Колекція «не простих супер-книжок» подорожує світом і зупиниться в Києві.

Коли: 12 квітня - 15 травня

Де: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка художника Дмитра Крьостного

Що цікавого: Його імя поки що невідоме широкому загалу. Але його роботи вважають за честь мати у своїх приватних колекціях знавці художнього мистецтва. Він – зовсім молодий, але уже напрацював свій доробок до рівня «дорослої» виставки.

Коли: 14 – 27 квітня

Де: Галерея AMD Design Club (вул.Кожум'яцька, 14б)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook, деталі на сайті Укрінформу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-