Прикордонники посилюють безпеку через Великдень

Прикордонники посилюють безпеку через Великдень

Укрінформ
У зв'язку з Великодніми та травневими святами Держприкордонслужба посилює заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах.

Про це заявив у четвер на брифінгу в Укрінформі помічник голови Держприкордонслужби, прес-секретар відомства Олег Слободян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для забезпечення заходів безпеки на кордоні вже організована взаємодія з підрозділами Збройних Сил України, Нацгвардії, СБУ, Нацполіцією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та іншими правоохоронними органами», - сказав Слободян.

Він зауважив, що метою є недопущення проникнення на територію України під виглядом мирних громадян терористів, диверсантів і провокаторів, а також недопущення перевезення зброї та інших заборонених предметів.

За його словами, під час реалізації своїх повноважень прикордонники здійснюватимуть ретельну перевірку документів осіб та транспортних засобів, у тому числі тих, які будуть пересуватися у контрольованих прикордонних районах.

Особливу увага під час святкових днів буде приділено функціонуванню контрольних пунктів в'їзду/виїзду, що розташовані на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом та лінії розмежування в районі проведення АТО.

У підрозділах, особливо в тих, які задіяні в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, відпрацьовуються заходи протидії терористичним загрозам та готовності до відбиття раптових атак.

У зв'язку з цим Держприкордонслужба просить громадян з розумінням поставитися до посилення заходів безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-