На Великдень за порядком слідкуватимуть 25 тис. правоохоронців

На Великдень за порядком слідкуватимуть 25 тис. правоохоронців

Укрінформ
Забезпечувати правопорядок у Великодню ніч будуть майже 25 тисяч правоохоронців по всій території України.

Про це заявив заступник голови Національної поліції - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич на нараді, яка відбулася у вівторок під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового та за участю керівництва Нацполіції, ДСНС, Держприкордонслужби, Державної міграційної служби та командування Нацгвардії, інформує прес-служба МВС.

«До забезпечення правопорядку у великодню ніч плануємо залучити майже 25 тисяч правоохоронців, з яких 1,5 тисячі військовослужбовців Національної гвардії України», - зазначив Фацевич.

Він додав, що на великодні свята правоохоронці очікують проведення богослужінь у понад 15 тисячах культових споруд. Участь у них можуть взяти майже 8 мільйонів громадян.

«Міністерство внутрішніх справ, зокрема підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та Держприкордонслужби повністю готові забезпечити правопорядок в містах та селах під час Великодня, Чемпіонату світу з хокею, травневих свят та «Євробачення-2017». У цей період силові та правоохоронні структури працюватимуть у тісній взаємодії заради забезпечення безпеки наших громадян та гостей», - наголосив Яровий.

Він закликав керівників підрозділів тісно взаємодіяти із представниками громадськості і роз'яснювати їм про неприпустимість порушень публічного порядку і безпеки громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-