Справа БУЛ: адвокат “екстремістки” Шаріної розповів про фінішну пряму

Справа БУЛ: адвокат “екстремістки” Шаріної розповів про фінішну пряму

Укрінформ
Адвокат обвинуваченої в екстремізмі колишньої керівниці Бібліотеки української літератури в Москві Наталії Шаріної Іван Павлов сподівається на виправдання своєї клієнтки російським судом.

Про це він заявив в ефірі передачі «Ранкова свобода».

«Поки більшість наших клопотань відхиляють, але ми сподіваємося на те, що здоровий глузд і чітке дотримання букви закону мають привести до того результату, на який ми розраховуємо, а ми розраховуємо на виправдання Наталії Шаріної», - сказав Павлов.

Він додав, що «ми поступово виходимо на фінішну пряму», адже сторона обвинувачення вже закінчила представляти свої докази.

Водночас, за словами адвоката, на останньому судовому засіданні обвинуваченням не було представлено жодних доказів, аби «обгрунтувати не лише обвинувачення, а просто хоча б якусь ступінь абсурдності зменшити». Це, на думку Павлова, відрізняє справу Шаріної «ступенем своєї неконкретності та незрозумілості».

Як відомо, 28 квітня спливає термін домашнього арешту екс-керівниці Бібліотеки української літератури в Москві Наталії Шаріної. Судовий процес над нею розпочався в листопаді минулого року, їй інкримінують розпалювання національної ненависті та ворожнечі, а також приниження людської гідності та розтрату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-