Вбивство Вороненкова: у поліції запевняють, що розслідування значно просунулося

Вбивство Вороненкова: у поліції запевняють, що розслідування значно просунулося

Укрінформ
Національна поліція значно просунулася у розслідуванні вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. 

Про це в ефірі "5 каналу" в програмі "Час. Підсумки дня" заявив заступник голови Національної поліції України – начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

"Слідство проводить прокуратура міста, поліція Києва також бере участь. Поки такої інформації, яку можна оприлюднити, надати я не можу. Слідство триває, ми проводимо багато заходів, встановлюємо осіб, спільників", – сказав він.

Крищенко додав: "Ми значно просунулися і щодо встановлення подій, які передували вбивству, мотивів, хто брав ту чи іншу участь, були встановлені свідки". 

Раніше ЗМІ повідомляли, що екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков у день убивства перед зустріччю з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим мав зустрітися зі своїм московським водієм, росіянином Владиславом Тихонькіним.

Як повідомлялося, екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва. Охоронець екс-депутата поранив нападника, однак сам дістав поранення. Стрільця госпіталізували, і у лікарні він помер.

Радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що стрілець - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він народився у Севастополі, був завербований російськими спецслужбами.

Дружині Вороненкова і другому свідку у справі Януковича - екс-депутату Держдуми РФ Іллі Пономарьову - надано держохорону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-