Насіров задекларував мільйони готівкою й шуби дружини

Насіров задекларував мільйони готівкою й шуби дружини

Укрінформ
Тимчасово відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби України Роман Насіров задекларував готівкових коштів на суми 6,2 млн грн, 1,45 млн дол. і 680 тис. євро.

Ці дані містяться у його щорічній декларації, опублікованій в Єдиному державному реєстрі декларацій, повідомляє Укрінформ.

Насіров в електронній декларації вказав власні 4 земельні ділянки, 14 орендованих, 3 земельних ділянки дружини, а також 4 квартири, де частковим власником є його дружина, 2 будинки дружини, два паркомісця і дачний будинок.

Крім того, він задекларував 8 годинників, в тому числі з дорогоцінним камінням, 2 тренажери, 6 дорогоцінних каблучок, 9 комплектів дорогоцінних сережок, 3 браслети Cartier з дорогоцінним камінням, 2 намиста, 4 шкіряні сумки HERMES, 3 шуби з натурального хутра, 3 жакети Chanel дружини.

В е-декларації Насірова вказані 12 картини М.Глущенка, П.Столяренка, А.Коцка, О.Смірнова, В.Цвєткової, В.Реунова, дві антикварні статуетки О.Архіпенка.

Він також задекларував рушницю Steyr AUG, колекцію монет, килим та колекцію вин.

Дружина Насірова володіє трьома іконами, двома столовими сервізами і приладдям, комплектом кришталя. 

Також Роман Насіров володіє бібліотекою та комплектом домашнього срібла Christofle.

Родина має три автомобілі, мотоцикл HARLEY DAVIDSON і орендує авто LEXUS LS 600.

Дружина Насірова у 2016 році отримала 232803 гривні заробітної плати і 6687 гривень соціальних виплат. У 2016 році Насіров разом з дружиною зберігали готівкою 6,2 млн гривень, 1,450 млн доларів і 680 тис. євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-