В СБУ пояснили, хто стоїть за “захистом” поляків в Україні

В СБУ пояснили, хто стоїть за “захистом” поляків в Україні

Укрінформ
За пікетом, що відбувся на Львівщині на дорозі до держкордону із Польщею, як і за невдалою спробою перекрити дорогу до контрольного пункту у Шегинях, яку намагалися організувати 12 березня, стоять російські спецслужби.

Про це на брифінгу в Львівській облдержадміністрації сказав голова обласного управління СБУ Віктор Андрейчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогоднішня акція та акція, яку мали намір організувати провокатори 12 березня поблизу пішого переходу у Шегинях, – пов’язані. За цими подіями стоять російські спецслужби», – зазначив Андрейчук.

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині 29 березня затримали групу громадян, які намагалися влаштувати провокаційну акцію, пов’язану із розпалюванням міжнаціональної ворожнечі між поляками та українцями. А саме близько 150 осіб із плакатами «Припиніть геноцид поляків в Україні» перекрили трасу Львів - Рава-Руська поблизу села Гряда Жовківського району. З цього приводу в ОДА відбувся спільний брифінг голови облдержадміністрації Олега Синютки, начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області Валерія Середи та керівника обласного правління СБУ Віктора Андрейчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-