Порошенку доповіли про ситуацію в Балаклії

Порошенку доповіли про ситуацію в Балаклії

Укрінформ
На сьогодні у місто Балаклія на Харківщині вже повернулись 12 тис. мешканців, евакуйованих через пожежу на ракетно-артилерійських складах з подальшою детонацією боєприпасів.

Про це було повідомлено Президентові Петру Порошенку під час доповіді про ситуацію щодо ліквідації наслідків пожежі на військових складах у Балаклії, повідомляє прес-служба глави держави.

"Главі держави доповіли оперативну інформацію щодо ліквідації наслідків пожежі на складах зберігання боєприпасів, розташованих неподалік від міста Балаклія Харківської області. Станом на ранок понеділка в місто повернулись 12 тис. місцевих мешканців", - йдеться у повідомленні.

Роботи з розмінування території тривають.

Зазначається, що доповідь була зроблена під час відвідування Президентом рухомого пункту управління командувача Нацгвардії, де Порошенко перевірив роботу оперативного зв'язку з територіальним командуванням Нацгвардії, а також командуванням Нацгвардії в зоні АТО.

Як повідомлялося, 23 березня у м. Балаклії на території військового арсеналу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів та розльотом вибухонебезпечних предметів за межі арсеналу. З Балаклії і дев'яти прилеглих сіл було евакуйовано 36 тис. жителів.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я, унаслідок НС 3 особи постраждало, яких госпіталізовано, та 1 людина загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-