Порошенко: Нацгвардія України — найпопулярніший бренд на російському ТБ

Порошенко: Нацгвардія України — найпопулярніший бренд на російському ТБ

Відео
Укрінформ
Національна гвардія України є найчастіше згадуваним та найпопулярнішим брендом на російському телебаченні. І той факт, що нацгвардійців бояться російські чоловіки, свідчить про якісну та самовіддану службу українських воїнів. 

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час заходів на базі НГУ в Нових Петрівцях з нагоди третьої річниці з дня створення Національної гвардії України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Оцінкою вашої ратної праці є не лише вдячність та високий рівень довіри з боку українського народу. Наша Національна гвардія - найчастіше згадуваний бренд на російському телебаченні. Схоже, найпопулярніший. Лякати вами дітей – абсурдно і несправедливо. Але якщо вас так смертельно бояться й ненавидять дорослі російські чоловіки, то значить народу України ви служите чесно, якісно та самовіддано”, - підкреслив Президент. 

Глава держави нагадав, що рівно три роки тому Національна гвардія стала одним із перших військових формувань, яке у надзвичайно критичний момент взяло на себе відповідальність за захист суверенітету, територіальної цілісності та незалежності держави. За словами Президента, три роки тому він мав честь бути присутнім на базі НГУ в Нових Петрівцях на прийнятті присяги перших батальйонів Нацгвардії, які складалися із хлопців із “Самооборони Майдану”.

“У перших же боях ви склали суворий іспит на патріотизм і відданість присязі”, - підкреслив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-