Поліція оголосила місячник добровільної здачі зброї

Поліція оголосила місячник добровільної здачі зброї

Укрінформ
З метою виведення зброї, боєприпасів, вибухівки та спеціальних засобів з незаконного обігу Національною поліцією України з 1 по 30 квітня 2017 року проводитиметься місячник добровільної здачі.

Про це йдеться на сайті Нацполіції. 

"Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

В нацполіції наголошують: якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. 

Для отримання більш детальної інформації поліція просить звертатися до територіальних органів головних управлінь Національної поліції України або дільничних офіцерів поліції в місцях проживання або тимчасового перебування.

Департамент превентивної діяльності Національної поліції України звертається до громадян та нагадує, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків, які, на жаль, почастішали і трапляються як із дорослими громадянами, так і з  неповнолітніми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-