НАЗК розробило стратегічний план до 2020 року

НАЗК розробило стратегічний план до 2020 року

Укрінформ
У Національному агентстві з питань запобігання корупції спільно з експертами Данської агенції з міжнародного розвитку (DANIDA) та Міністерства закордонних справ Данії обговорили проект Стратегічного плану для НАЗК на 2017-2020 роки.

Як повідомляється на Урядовому порталі, захід відбувся в рамках проекту Антикорупційна ініціатива ЄС для України.

"Це унікальний досвід створення стратегічного документа у надзвичайно короткі строки", - зауважила голова НАЗК Наталія Корчак.

Консультації з формування Стратегії розвитку НАЗК проходили у формі swot-аналізу та семінарів-практикумів, у ході яких експерти вивчили сильні та слабкі сторони, з'ясували найімовірніші загрози і ризики, які вони здатні спричинити під час реалізації НАЗК своїх повноважень.

"Проект Стратегії розвитку стане після схвалення "орожньою картою" для НАЗК до 2020 року", - зазначив член НАЗК Руслан Рябошапка.

У свою чергу, керівник групи експертів Біргіт Ліндснес зауважила, що європейська сторона  пильно стежитиме за виконанням усіх пунктів цього стратегічно важливого документа та сприятиме на усіх етапах його виконання.

В обговоренні взяли участь запрошені представники ПР ООН, ЄС, КМЕС, РЄ, НАТО, ОБСЄ, ОЕСР, IFES в Україні, проекту USAID “Справедливе правосуддя”, проекту EDGE “Експертна підтримка врядування та економічного розвитку”, громадськості, зокрема ініціативи РПР, які висловили пропозиції та зауваження до проекту Стратегічного плану НАЗК.

"Наразі продовжується робота над фіналізацією документа з урахуванням висловлених громадськістю та представниками міжнародної спільноти зауважень та пропозицій", - йдеться у повідомленні.

Пропозиції до проекту Стратегічного плану для НАЗК на 2017-2020 роки можна надсилати до 10 березня 2017 року на електронну адресу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-