Сім'ям загиблих на шахті

Сім'ям загиблих на шахті "Степова" додатково виплатять по 160 тисяч

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив, що Фонд соцстрахування додатково виділить сім'ям загиблих гірників по 160 тисяч гривень.

Про це він сказав під час брифінгу за результатами засідання урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації на відокремленому підрозділі  "Шахта "Степова" ДП "Львіввугілля", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Додатково Фонд соціального страхування вже провів розрахунки щодо виплати всім сім'ям загиблих. Це в розмірі 160 тисяч безпосередньо на сім'ю. Плюс 33 тисячі  гривень  - те, що стосується утриманців, тому що є багато дітей у сім'ях загиблих", - сказав Зубко.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня о 12:46 на шахті "Степова" ВАТ "Львіввугілля" у с.Глухів Сокальського району Львівської області на глибині 550 метрів внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи. За інформацією Нацполіції та прокуратури, 8 гірників загинули, 21 шахтар був госпіталізований.

3 березня уряд ухвалив рішення  про виділення по 500 тис. грн сім'ям загиблих і по 75 тис. кожному постраждалому внаслідок вибуху на шахті. Також було створено спеціальну Комісію з розслідування причин аварії на шахті "Степова". Її очолив Геннадій Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-