Зубко каже, що всі постраждалі на шахті

Зубко каже, що всі постраждалі на шахті "Степова" - у задовільному стані

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко заявив, що стан здоров'я  усіх постраждалих внаслідок вибуху на шахті "Степова" є задовільним.

Про це він сказав під час брифінгу за результатами засідання урядової комісії з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації на відокремленому підрозділі  "Шахта "Степова" ДП "Львіввугілля", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні перебуває на лікуванні 23 постраждалих, 29 людей зверталися за медичною допомогою... 20 з них на стаціонарному лікуванні. Всі сьогодні знаходяться в опіковому центрі у Львові і їм надаються медичні послуги. Стан усіх постраждалих, які звернулися за допомогою, є задовільним, в критичному стані ніхто не перебуває", - зазначив Зубко.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня о 12:46 на шахті "Степова" ВАТ "Львіввугілля" у с.Глухів Сокальського району Львівської області на глибині 550 метрів внаслідок вибуху сталося обрушення гірської породи. За інформацією Нацполіції та прокуратури, 8 гірників загинули, 21 шахтар був госпіталізований.

3 березня уряд ухвалив рішення про створення спеціальної Комісії з розслідування причин аварії на шахті "Степова". Її очолив Геннадій Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-