Адвокат наполягає, щоб Насірова повернули до

Адвокат наполягає, щоб Насірова повернули до "Феофанії"

Укрінформ
Відстороненого на час слідства керівника Державної фіскальної служби України Романа Насірова мають повернути назад до лікарні "Феофанії".

Про це журналістам сказав адвокат Насірова Олександр Лисак.

"Комісія дійшла висновку, що встановити діагноз неможливо, оскільки відсутні документи з закладу, де він перебував (з Феофанії - ред.). Тепер не знають, що робити", - повідомив Лисак.

Адвокат зауважив, що оскільки Насіров не виписаний із "Феофанії", його необхідно повернути назад до цього лікувального закладу.

Водночас, Лисак зауважив, що питання участі Насірова у судових засіданнях - це виключно компетенція судово-медичних експертів, судово-медична експертиза робиться тривалий термін.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу вранці відстороненого на час розслідування голову Державної фіскальної служби Насірова перевезли з лікарні "Феофанія" до Інституту кардіології імені академіка Стражеска.

У НАБУ повідомили, що Насірова транспортували до іншого медичного закладу, щоб дізнатися про реальний стан його здоров'я.

Після огляду лікарями мало вирішитися питання, чи можна Насірова везти до суду, аби обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, 2 березня детективи НАБУ вручили Насірову повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України - "зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-