Мінінформ і Студрада показали українцям 10 особливостей японців

Мінінформ і Студрада показали українцям 10 особливостей японців

Інфографіка
Укрінформ
Міністерство інформаційної політики України разом із Студентською радою при МІП розробили інфографіку з 10 особливостями японців, аби показати, що саме українці можуть запозичити в Японії.

Про це інформує прес-служба МІП.

"Серед обраних особливостей – лише позитивні якості, такі як детальне планування та пунктуальність, чесність, відповідальність, єдність, працьовитість, чистота мови, усміхненість, а також особливості системи виховання, культура коміксів, мультиків і фільмів", - йдеться у повідомленні.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець висловив упевненість, що співпраця з японцями дасть результати не лише на економічному та політичному рівні, а й на інформаційному.

За словами міністра, цього року разом із Посольством Японії в Україні МІП реалізує комунікаційну кампанію, в ході якої українці зможуть дізнатися більше про Японію, відвідати виставки японських коміксів (манга) та сучасних японських інновацій, взяти участь у висадженні сакури в Україні тощо.

У міністерстві також нагадали, що згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, з метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні. Відтак МІП спільно з Посольством Японії в Україні планують інформувати суспільство про заходи, які допоможуть ознайомити українців з культурою, традиціями та історією Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-