Грошей на розширення мовлення на Донбасі поки немає - Тука

Грошей на розширення мовлення на Донбасі поки немає - Тука

Укрінформ
У держбюджеті-2017 поки що не знайшлося коштів на розвиток телекомунікаційної інфраструктури на сході України.

Про це сказав на прес-конференції заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Досі не вдалося віднайти кошти для задоволення потреб на збільшення зони покриття радіомовлення  в цих зонах. Бюджетний запит від міністерства - загальною кількістю 1,5 млрд", - сказав Тука. Відверто кажучи, наголосив він, якщо ставлять питання чому ця робота ведеться не так швидко, як хотілося, то "ми всі дорослі люди і маємо розуміти, що живемо у суспільстві, в державі, яка має дефіцит бюджету".

За словами Туки, у МінТОТ сподіваються, що Верховна Рада таки ухвалить закон про спецконфіскацію і кошти будуть направлені на розвиток телекомунікаційної інфраструктури.

Водночас Тука закликав зайвий раз не критикувати безпідставно, бо влада працює. "Треба розуміти, що вежа - це не просто приїхав та поставив палку в землю і вона починає працювати. Це - складне обладнання та важкий будівельний процес", - наголосив посадовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-