Організатори конвертцентру брали за послуги 12-14%

Організатори конвертцентру брали за послуги 12-14%

Укрінформ
Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Запорізькій області спільно з працівниками СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури ліквідували центр конвертації, який діяв на території Запорізької області та м. Києва.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

«В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 та ч. 1 ст. 205 КК України встановлено групу зловмисників, які зареєстрували на підставних осіб низку підприємств та, використовуючи їх реквізити, надавали підприємствам реального сектору економіки послуги з переведення безготівкових коштів в готівку, безпідставного формування податкового кредиту з ПДВ та подальшої легалізації грошових коштів. За свої послуги зловмисники брали винагороду в 12-14%. Загальний обіг конвертцентру склав майже 260 млн грн», - йдеться у повідомленні.

За результатами проведених в Києві та Запоріжжі обшуків було вилучено 650 тис. грн, 107 печаток фіктивних підприємств, комп'ютерну техніку. Окрім того, накладено арешт на банківські рахунки підконтрольних зловмисникам підприємств, на яких заблоковані більше 1 млн грн.

Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-