Фейгін прокоментував заяву Прилєпіна про службу в

Фейгін прокоментував заяву Прилєпіна про службу в "армії ДНР"

Укрінформ
Російський адвокат Марк Фейгін досить жорстко відреагував на повідомлення про те, що популярний російський письменник Захар Прилєпін заявив про перехід на службу бойовикам «ДНР».

На думку Фейгіна, якою він поділився з кореспондентом Укрінформу, «у зв'язку з останніми заявами Захара Прилєпіна влада України наполягатиме на його включенні до усіх наявних списків санкцій. Після чого свобода його дій буде значно обмежена».

Адвокат також уточнив, що в принципі можна було б розглянути, наскільки дії Прилєпіна підпадають і під статтю 205 КК РФ (сприяння тероризму). Але в Росії ніхто цим займатися не буде.

"Не думаю, що дії Прилєпіна санкціоновані згори. Проте у цій ситуації мене найбільше обурює ажитація із цього приводу частини російської богеми, російських інтелектуалів. Таке враження, що їх просто п'янить кров українців, що проливається на Донбасі", - резюмує адвокат.

Сьогодні у російських ЗМІ вийшло інтерв'ю відомого російського письменника Захара Прилєпіна, в якому той повідомив, що став «заступником командира батальйону спецназу» по роботі з особовим складом «армії ДНР». При цьому Прилєпін вказав, що його не бентежить той факт, що він, письменник, узяв в руки зброю, і він готовий стріляти в українських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-