Лінкявічус після поїздки до Авдіївки: Отримав беззаперечні докази агресії РФ

Лінкявічус після поїздки до Авдіївки: Отримав беззаперечні докази агресії РФ

Укрінформ
Міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічус, відвідавши Авдіївку, заявив, що санкції проти Росії відміняти не можна.

Про це він сказав сьогодні, перебуваючи в Авдіївці, повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької обласної військово-цивільної обладміністрації.

Лінкявічюс поспілкувався з місцевими жителями та висловив співчуття постраждалим від обстрілів: "На жаль, Литва – невеличка країна та не може вразити величезним обсягом допомоги, але все, що ми робимо – йде від самого серця. Побувавши тут, я отримав беззаперечні докази російської агресії. Необхідно продовжувати ту політику, що намітилась напередодні – санкції проти Росії відміняти не можна".

Він разом з делегацією Литовської Республіки та першим заступником голови Верховної Ради України Іриною Геращенко, спільно з заступником голови Донецької обладміністрації Ігорем Стокозом відвідав у Авдіївці пункт обігріву, продовольчий склад, розташований у будівлі школи № 2, склад будівельних матеріалів та відомий мурал місцевої жінки на розтрощеній обстрілами багатоповерхівці.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-