Балчун не покине грати на гітарі: Це терпить моя дружина, а не Укрзалізниця

Балчун не покине грати на гітарі: Це терпить моя дружина, а не Укрзалізниця

Укрінформ
Голова ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун запевняє, що займається музикою, а також відвідує Польщу у вільний від роботи час.

Про це він заявив на прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

"Аргумент, від якого опускаються руки, це те, що я постійно літаю до Польщі. Якийсь чоловік з Мінтрансу відслідковує прильоти та відльоти Балчуна. Але ж усім було відомо, що я та деякі керівники Укрзалізниці живуть у Польщі, там наші родини", - зазначив Балчун.

За його словами, він відлітає до Польщі у п'ятницю ввечері, а прилітає у понеділок вранці - тобто, перебуває там у неробочий час.

"Щодо музики. Чи я питаю в когось, чим він займається у вільний від роботи час? Я граю на гітарі - і не збираюся від цього відмовлятися. Це коштує терпіння моєї дружини, та ніяк не Укрзалізниці", - наголосив Балчун.

За його словами, такі ж аргументи приводили раніше ЗМІ і в Польщі.

"Коли я в Польщі відповідав за реструктуризацію найбільшої залізничної фірми, ніхто не знав про моє захоплення. Коли це стало відомо, усі ЗМІ почали писати, що менеджер захотів бути рокером. А коли я приїхав в Україну, я прочитав заголовки, що рокер захотів стати бізнесменом", - розповів голова Укрзалізниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-