Балчун про свою зарплату: $1,5 мільйона точно не буде

Балчун про свою зарплату: $1,5 мільйона точно не буде

Укрінформ
Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун розповів, що його заробітна платня, яка прописана в контракті, складається з базової суми, а також премій, які напряму залежать від результатів роботи.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Укрзалізниця без ярликів" сказав голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун, повідомляє кореспондент агентства.

"Великі емоції викликає моя зарплата. Я від самого початку говорив, що одна з мотивацій, крім тієї мотивації, щоб випробувати себе в екстремально складних умовах, це була та зарплата, яку оголосили. Звичайно, коли я виграв конкурс, розпочались переговори щодо контракту. І з'ясувалось, що структура моєї зарплати не така, очевидно, й проста. Ми багато часу присвятили переговорам щодо контракту, бо це зовсім інший план і документ, який мені представили на початку", - сказав Балчун.

За його словами, після завершення переговорів щодо контракту у ньому була закріплена базова сума, а решта суми - це надбавки, які залежать від результату.

"В рамках KPI (Key Performance Indicators - ред.) ми говоримо про квартальні, річні премії і потенційні фінансові нагороди. І тільки всі ці складові взяті разом дають певну надію на зарплату, яка точно не дорівнюватиме 1,5 млн доларів. Але ми важко та інтенсивно працюємо, правління виконує свій KPI, і це видно з об'єктивних результатів", - додав Балчун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-