Київська ОДА звернеться до АМКУ щодо подорожчання у маршрутках

Київська ОДА звернеться до АМКУ щодо подорожчання у маршрутках

Укрінформ
Київська обласна державна адміністрація звернеться до Антимонопольного комітету з приводу різкого підняття тарифів перевізниками області.

Про це заявив голова Київської ОДА Олександр Горган під час засідання колегії, інформує прес-служба облдержадміністрації.

"Обласна державна адміністрація звернеться до Антимонопольного комітету з дорученням перевірити різке підняття тарифів перевізниками Київської області на предмет змови", - зазначив він.

Горган зауважив, що ОДА вимагає від автоперевізників повернути вартість проїзду в громадському транспорті до рівня, який був перед різким здорожчанням у січні.

За його словами, доводів автоперевізників про те, що здорожчало паливо чи збільшилася мінімальна зарплата, недостатньо для різкого підвищення тарифу, оскільки ціни на паливо і комплектуючі зросли по всій території України, а суттєве здорожчання проїзду відбулося лише на Київщині.

"Спочатку чітке, зрозуміле обгрунтування необхідності підвищення тарифу, а потім пошук прийнятного рішення, яке б влаштовувало обидві сторони. Обласна державна адміністрація не допустить, аби жителі області стали заручниками декількох автоперевізників», - наголосив Горган.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-