Пашинський хоче, аби підстреленому Хімікусу виділили охорону

Пашинський хоче, аби підстреленому Хімікусу виділили охорону

Укрінформ
Народний депутат Сергій Пашинський вважає, що сім'ї пораненого ним В'ячеслава Хімікуса може загрожувати небезпека.

Про це нардеп написав у Фейсбуці.

"Я вважаю, що з такими "захисниками" сім’ї мого нападника може загрожувати небезпека, тому в понеділок я звернуся до відповідних правоохоронних органів з проханням забезпечити сім’ї нападника реальну, а не "портновську" охорону", - зазначив Пашинський.

За його словами, захист Хімікуса "фінансується та контролюється прибічниками злочинного режиму Януковича на чолі з Андрієм Портновим". При цьому, на думку Пашинського, адвокати не ставлять собі завдання захищати чоловіка.

"Під час перехресного допиту нападник та його дружина не отримували потрібної уваги від свого адвоката, яка не помічала їх та не допомагала, а лише користувалася будь-якою можливістю вийти до преси. Завдання їх команди адвокатів – чергова медіа-кампанія з відверто-брехливими заявами, перекручуванням фактів, тиском на слідство", - написав нардеп.

Як повідомляв Укрінформ, 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області на дорозі між Пашинським і місцевим жителем стався інцидент, в ході якого депутат застосував вогнепальну зброю і поранив свого опонента. За словами Пашинського, чоловік із пляшкою напав першим, а сам він зробив спочатку попереджувальний постріл. Проте Хімікус, якого поранив Пашинський, заявив, що парламентарій не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-