Міненерго: система готова до роботи в морози

Міненерго: система готова до роботи в морози

Укрінформ
Усі компанії енергетичної галузі готові до роботи в умовах низьких температур з метою забезпечення надійного енергопостачання споживачів.

На цьому наголошувалося сьогодні, 6 січня 2017 року, в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості під час проведення селекторної наради щодо готовності до роботи в умовах низьких температур, повідомляє прес-служба відомства.

"Зважаючи на погіршення погодних умов у зв’язку зі зниженням температури, снігопадами та посиленням вітру, яке очікується в період вихідних та святкових днів, Міненерговугілля було дано доручення ДП «НЕК «Укренерго», енергопостачальним та енергогенеруючим компаніям щодо вжиття заходів для забезпечення роботи в умовах низьких температур", - йдеться в повідомленні.

Усіма енергокомпаніями підготовлено розпорядчі документи, якими затверджено графіки чергування керівного складу на період святкових та вихідних днів, відновлено схеми нормального режиму живлення споживачів, повністю укомплектовано аварійно-відновлювальні бригади для  запобігання можливим аварійним відключенням та їх оперативного усунення. Також проведена перевірка стану та дієздатності резервних джерел живлення, налагоджено взаємодію з підрозділами ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-