НАБУ розслідує ще три справи за результатами аналізу е-декларацій

НАБУ розслідує ще три справи за результатами аналізу е-декларацій

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України розпочало досудове розслідування у рамках трьох кримінальних проваджень за фактами декларування недостовірної інформації народним депутатом та головами районних державних адміністрацій.

Про це йдеться на сайті НАБУ.

"Відомості про кримінальне правопорушення стосовно народного депутата внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань на підставі матеріалів інформаційно-аналітичного дослідження Управління аналітики та обробки інформації НАБУ", - йдеться у повідомленні.

Крім того, інформація стосовно подання завідомо недостовірних відомостей у декларації головою однієї з районних державних адміністрацій, а також щодо умисного неподання е-декларації іншим головою районної державної адміністрації внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за результатами розгляду заяв однієї з громадських організацій.

Нагадуємо, що 17 листопада Бюро зареєструвало перші три кримінальні провадження за фактами незаконного збагачення (ч. 2 та ч. 3 ст. 368-2 КК України) на підставі аналізу відомостей, наведених у е-деклараціях.

Два провадження відкриті стосовно народних депутатів України і одне - щодо представника судової гілки влади. У грудні НАБУ розпочало розслідування ще сімох кримінальних проваджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-