На поїзді «Інтерсіті+» до Польщі запроваджують експеримент

На поїзді «Інтерсіті+» до Польщі запроваджують експеримент

Укрінформ
Кабінет міністрів України затвердив розпорядження «Про проведення експерименту щодо здійснення прикордонного та митного контролю в електропоїзді «Інтерсіті+», який курсує за маршрутом Київ – Львів – Перемишль. 

Документом передбачено опрацювання всіма причетними службами та запровадження механізму прикордонного та митного контролю під час руху поїзда між станціями Львів і Мостиська-2 та у зворотному напрямку, повідомляє Урядовий портал

«Оперативне затвердження цього документа – яскравий приклад того, що бюрократія зникає, коли йдеться про комфорт українців, адже тепер час у дорозі майже на годину зменшився – до 6 годин 40 хвилин. Також підтримка уряду вказує на те, що ПАТ «Укрзалізниця» рухається у правильному напрямку, динамічно розвивається на користь України та українців», - сказав директор з пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігор Романків.

Але, наголосив він, швидкість митного та прикордонного контролю залежить не тільки від залізничників і посадовців. «Від пасажирів це також залежить, адже спроби провозити недозволені товари й інші порушення при перетині кордону можуть зіпсувати поїздку та звести нанівець таку гарну ініціативу», - додав Романків.

23 грудня 2016 року здійснив перший рейс новий швидкісний поїзд Інтерсіті+ № 705/706 Київ – Львів – Перемишль. За даними залізничників, він швидко стає популярним серед пасажирів. Так, учора, 3 січня 2017 року, поїздом № 705/706 скористалося 360 пасажирів, і їх кількість постійно зростає. «На 8 січня вже викуплено 560 місць. Отже, вже можна говорити майже про стовідсоткову заповненість поїзда. Такі цифри вказують, що Укрзалізниця створила гарний та затребуваний продукт для пасажирів, що знаменуватиме собою нову сторінку в залізничних пасажирських перевезеннях», – зазначив Романків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-