Захисту Курченка відмовили у відводі судді - адвокат

Захисту Курченка відмовили у відводі судді - адвокат

Укрінформ
Печерський суд відмовив захисту бізнесмена Сергія Курченка, якого підозрюють у скоєнні тяжких і особливо тяжких злочинів у банківській сфері, паливно-енергетичному секторі, у відводі судді Володимира Карабаня.

Про це повідомив адвокат Курченка Юрій Сухов у Фейсбуці.

"Відвід судді Карабаня розглянули в Печерському суді без моєї участі та відмовили в задоволенні позову. Карабань відразу після цього почав засідання щодо розгляду клопотання прокуратури про третій арешт Курченка С. В. без моєї участі", - йдеться в повідомленні.

28 грудня Апеляційний суд Києва скасував дозвіл на затримання і арешт Сергія Курченка. Водночас суд ухвалив нове рішення, яким відмовив у задоволенні клопотання Генпрокуратури про обрання щодо Курченка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

22 березня Генеральний прокурор Юрій Луценко оголосив українському олігарху-втікачу Сергію Курченку підозру у вчиненні злочинів у банківській сфері. Раніше ГПУ оголосила підозру Курченку у справі розкрадання майна державного підприємства ПАТ "Укргазвидобування". У травні суд за клопотанням старшого слідчого Генпрокуратури заарештував майно Курченка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-