Рева доручив до кінця дня виплатити гроші сім'ям загиблих ветеранів АТО

Рева доручив до кінця дня виплатити гроші сім'ям загиблих ветеранів АТО

Укрінформ
До кінця четверга грошова компенсація для інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців АТО має бути виплачена в повному обсязі.

Про це міністр соціальної політики Андрій Рева сказав під час селекторної наради щодо підвищення рівня мінімальної зарплати з 1 січня 2017 року, повідомляють кореспонденти Укрінформу.

«У нас закінчується бюджетний рік, і сьогодні останній день, коли повинні здійснюватися проплати. Я хотів би звернути увагу на те, що в нас по кількох областях, зокрема у Дніпропетровській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Київській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, - існує нагальна необхідність до кінця дня перерахувати кошти для сімей загиблих ветеранів АТО та інвалідів війни на загальну суму майже 50 млн грн на придбання для них житла. В еквіваленті це 74 квартири для цих людей. Це для вас наразі - завдання номер один», - наголосив Рева, звертаючись до керівників областей.

Як повідомляв Укрінформ, на своєму засіданні 19 жовтня Кабінет міністрів України прийняв постанову "Про забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали безпосередню участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов”.

Сім'ї загиблих учасників АТО та інваліди з числа учасників АТО зможуть самостійно обирати найбільш прийнятне для них житло та купуватимуть його за рахунок коштів компенсації, яку надасть їм уряд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-