.В уряді запевняють, що в 2017 грошей на вакцини досить

.В уряді запевняють, що в 2017 грошей на вакцини досить

Укрінформ
У Законі про державний бюджет України на 2017 рік на закупівлю ліків та вакцин через міжнародні організації закладено 5,9 мільярда гривень, а це на 2 мільярда гривень більше в порівнянні з попереднім роком, що дасть змогу забезпечити вакцинами ще більше населення.

Про це повідомляє Урядовий портал своїй на сторінці у Фейсбуці.

«У 2017 році бюджет на закупівлю ліків та вакцин через міжнародні організації становитиме 5,9 млрд грн, що на 2 млрд грн більше в порівнянні з попереднім роком, що дасть змогу забезпечити вакцинами ще більше населення. Завдяки співпраці уряду з міжнародними організаціями Україна зможе досягнути європейського рівня вакцинації», - йдеться у повідомленні.

У Кабміні нагадали, що вперше за останні кілька років в Україні є всі вакцини для проведення планових щеплень дітям. Уряд поновив поставки вакцин, закупивши через міжнародні організації понад 17 млн доз препаратів від інфекційних захворювань. «Це означає, що в 2016 році захищено більше дітей від небезпечних хвороб - таких, як правець, кашлюк, поліомієліт чи кір», - підкреслили в уряді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-