Київщина відправила на передову тепловізори та дальноміри

Київщина відправила на передову тепловізори та дальноміри

Фото, відео
Укрінформ
Сьогодні, 23 грудня, з Києва до району проведення АТО вирушила автоколона з технічною допомогою для військових частин.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

«44 вантажних автобуси з тепловізорами, дальномірами, захищеними телефонами, планшетами, пральними машинами, ноутбуками, утеплювачами для бліндажів, теплим зимовим взуттям, дитячими листівками, різдвяним печивом та солодощами для бійців супроводжуватимуть голови усіх райдержадміністрацій Київської області та голови міст обласного значення», - йдеться в повідомленні. 

Кошти на закупівлю необхідного зібрали за допомогою підприємств та небайдужих громадян Київщини.

За словами голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана, такого обсягу допомоги бійцям АТО одночасно не надавали ще жодного разу. Він також додав, що цей захід не буде разовим - подібні колони вирушатимуть на фронт не рідше, аніж раз на півроку.

До військових частин цього разу надійдуть 34 тепловізори, а також дизель-генератори, пральні машини, ноутбуки, планшети, захищені телефони. Усі засоби будуть передані на баланс військових частин для взяття на облік.

Горган підкреслив, що для придбання цієї допомоги не було використано жодної копійки бюджетних коштів. Все зібране - добровільна допомога підприємств і громадян Київської області.

Заступник міністра оборони України генерал-майор Олег Шевчук від імені міністра оборони України та керівництва Збройних Сил України подякував ініціаторам акції за підтримку бійців АТО. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-