Нацрада затвердила програмні послуги для семи областей і Криму

Нацрада затвердила програмні послуги для семи областей і Криму

Укрінформ
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення затвердила на своєму засіданні 15 грудня  перелік програм універсальної програмної послуги (УПП) для населених пунктів Донецької, Луганської, Одеської, Харківської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей і Автономної Республіки Крим.

Про це повідомляє прес-служба Національної ради.

"Рішення Національної ради набувають чинності з 1 січня 2017 року. Вони ухвалені на виконання Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо уточнення умов розповсюдження програм телерадіоорганізацій у складі універсальної програмної послуги)", відповідно до якого до складу УПП входять телерадіопрограми Національної суспільної телерадіокомпанії України, телерадіоорганізацій місцевої і регіональної категорій мовлення, що здійснюють мовлення в межах не більше як однієї області, і Парламентського телеканалу "Рада", - йдеться в повідомленні.

Також регулятор вніс зміни до свого рішення від 24.11.2016 № 2473 "Про затвердження Переліків програм універсальної програмної послуги для 24 областей України та АР Крим" у частині програм УПП для території Донецької області.

Із переліками УПП незабаром можна буде ознайомитися на сайті Національної ради. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-