Міноборони: у військкоматах працюватимуть виключно офіцери-АТОшники

Міноборони: у військкоматах працюватимуть виключно офіцери-АТОшники

Укрінформ
Зважаючи на критичні зауваження щодо діяльності військових комісаріатів у 2014-2015 роках, керівництвом Збройних сил України прийнято рішення комплектувати офіцерські посади у цих установах виключно з числа учасників антитерористичної операції.

Про це у вівторок під час брифінгу заявив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління персоналу - заступника начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-майор Володимир Талалай, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Відповідно до рішення Генерального штабу комплектування посад військових комісарів здійснюється виключно військовослужбовцями - учасниками АТО. Що стосується інших офіцерських посад у військових комісаріатах, вони також комплектуються, як правило, учасниками АТО", - сказав Талалай.

Він зауважив також, що офіцери, які не мають бойового досвіду, але бажають проходити службу у військових комісаріатах, можуть призначатися на такі посади, але лише після проходження військової служби в бойових бригадах терміном не менше 6 місяців.

"Перед відправкою в район проведення АТО такі офіцери, як і всі інші військовослужбовці, мають пройти  в обов'язковому порядку півторамісячну підготовку", - сказав Талалай.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-