У Генштабі готують указ про демобілізацію шостої хвилі

У Генштабі готують указ про демобілізацію шостої хвилі

Укрінформ
Генеральний штаб ЗС України опрацьовує проект Указу щодо звільнення з військової служби військовослужбовців мобілізованих під час 6-ї черги (третя черга осіб, мобілізованих відповідно до Указу Президента України від 14.01.2015 № 15). 

Про це сьогодні під час брифінгу у прес-центрі Міністерства оборони повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління персоналу – заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Володимир Талалай. Таке повідомлення з'явилося у Фейсбуці Генштабу

«Звільнені у запас військовослужбовці в обов’язковому порядку зараховуються до оперативного військового резерву першої черги. Питаннями соціального захисту звільнених опікуються військові комісаріати за місцем їх реєстрації або проживання. Тому звільнені у запас військовослужбовці мають не пізніше 5 днів з дня вибуття з військової частини стати на військовий облік у військовому комісаріаті», - підкреслив Талалай.

Звільнення буде проведено протягом двох місяців з моменту опублікування Указу. З метою планомірного звільнення, яке не має зашкодити боєздатності, у військових частинах та у штабах оперативних командувань розробляються списки та Плани-графіки звільнення особового складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-