Прикордонники виявили в пунктах пропуску близько 10 тисяч пачок цигарок

Прикордонники виявили в пунктах пропуску близько 10 тисяч пачок цигарок

Укрінформ
У пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти схованки з тютюновими виробами.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

«Минулої доби прикордонниками було виявлено у пункті пропуску «Порубне», що на Буковині, 1,5 тисячі пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти українець. Під час перевірки з'ясувалося, що куриво він сховав над паливним баком та в порогах свого автомобіля «Фольксваген», - йдеться в повідомленні.

Цигарки та транспортний засіб на загальну суму понад 63 тисячі гривень вилучено.

"Також учора правоохоронці Мукачівського загону виявили сигарети в транспортному засобі нашого співвітчизника в пункті пропуску «Вилок». Чоловік разом із 710 пачками цигарок позбувся й автівки «Фольксваген», яку оцінено майже в 25 тисяч гривень. Ще три транспортні засоби виявили прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська-авто». В двох автомобілях «Опель», які прибули під керуванням громадян України, прикордонники виявили тайники з тютюном в багажнику і в салоні.

У такий спосіб наші громадяни намагалися перевезти через кордон 170 та 150 пачок сигарет відповідно. А у автомобілі «Сітроен» поляк також мав намір приховано перемістити тютюнову продукцію. У результаті поглибленої перевірки в конструктивних особливостях за заднім сидінням автомобіля правоохоронці за допомогою службового собаки виявили 510 пачок курива», - йдеться в повідомлені.

Крім того, перемістити 500 пачок сигарет під обшивкою багажника автомобіля намагався ще один поляк. Його прикордонники Луцького загону спинили у пункті пропуску «Ягодин-авто».

Як повідомлялося, напередодні велику партію сигарет виявили прикордонники Луцького загону та працівники фіскальної служби у пункті пропуску «Ягодин».

Тайник у порожній вантажівці допоміг виявити службовий собака, натренований на пошук тютюну. Всього у 12 робочих колесах виявлено майже 8 тисяч пачок сигарет. Усі тютюнові вироби були з акцизними марками України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-