СБУ запобігла контрабанді цигарок до Європи дельтапланом

СБУ запобігла контрабанді цигарок до Європи дельтапланом

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з внутрішньою безпекою прикордонників затримали на Буковині контрабандистів, які планували переправити до Європи партію цигарок за допомогою дельтаплана.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

 «Правоохоронці виявили літальний апарат на польовій дорозі поблизу села Стара Красношора Сторожинецького району. Семеро зловмисників завантажували дельтаплан цигарками без акцизних марок. Співробітники спецслужби затримали чоловіка, який був механіком та пілотом, а також вилучили дельтаплан та три позашляховики, якими доправили товар. Решта контрабандистів, втікаючи, наїхали автомобілем на співробітника СБ України, який отримав травми середньої важкості», - йдеться у повідомленні.

Під час огляду автомобілів і дельтаплана виявлено та вилучено майже 10 тисяч пачок цигарок загальною вартістю сто тисяч гривень. На місце події викликали слідчу групу Державної фіскальної служби.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 і статтями 281, 342, 348 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для затримання всіх учасників контрабандного угруповання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-