Дружина Сенцова подає на розлучення

Дружина Сенцова подає на розлучення

Укрінформ
Дружина в'язня путінського режиму Олега Сенцова вирішила розірвати формальні стосунки із чоловіком, який нині відбуває строк у якутській колонії.

Про це повідомляє Громадське радіо.

 За словами Алли Сенцової, статус дружини в’язня у Криму позбавляє її можливості взяти іпотеку і придбати житло для себе і їхніх двох дітей. До того ж уже більше місяця вона не отримує жодної допомоги від волонтерів і створених ними фондів, а ці гроші йшли на оплату орендованого житла. Жінка не може влаштуватися на повноцінну роботу, адже мусить дбати про двох дітей і хвору маму, тож бере роботу додому.

У шлюбі з Олегом вона прожила понад п'ятнадцять років. Щоправда, зізналася Алла, останнім часом перед арештом вони жили окремо - через певні проблеми в стосунках. Тепер же жінка навіть не має зв'язку із чоловіком, і змушена повідомляти йому про рішення розлучитися поштою. Однак чи отримує Олег її послання і яким є його ставлення до пропозицій дружини, вона не знає. Відповідей на листи з колонії, де утримують Сенцова, не має вже кілька місяців.

Вона зізналася, що їй пропонували переїхати до Києва, однак вона не може покинути двох старих жінок - свою матір і Олегову.

«У мене дуже хвора мати, і я не знаю, як кинути її тут. Мама Олега. Мені ж пропонують - переїжджайте до Києва, ми вам будемо більше допомагати. А як я двох літніх людей ось так от кину? Тим більше, що мама Олега - вона живе тільки дітьми... Я звикла, що я з Олегом. Олег людина сильна. Нехай навіть там, коли у нас виникали якісь складнощі, я знала, що разом ми з цим впораємося», - додає жінка.

Тепер дружина Сенцова чекає на успішний обмін чи екстрадицію. А вже тоді подружжя прийме спільне рішення щодо потенційного переїзду на материк і щодо того, чи варто пробувати відродити родину Сенцових.

Як повідомлялося, український режисер Олег Сенцов був затриманий за сфабрикованим звинуваченням в анексованому Криму 11 травня 2014 року.

У серпні 2015 Північно-Кавказький військовий окружний суд Росії засудив Сенцова та кримського активіста Олександра Кольченка відповідно до 20 і 10 років колонії суворого режиму за звинуваченням у тероризмі.

24 листопада 2015 року Верховний суд РФ залишив цей вирок у силі.

Фото з сімейного архіву Сенцових

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-