МАУ не скасовує рейси до Ніцци

МАУ не скасовує рейси до Ніцци

Укрінформ
В аеропорту "Бориспіль" не відбудеться змін у розкладі польотів до Ніцци (Франція) у зв'язку з наїздом вантажівки на людей під час Дня взяття Бастилії.

Про це повідомив представник прес-служби аеропорту "Бориспіль" у коментарі Укрінформу.

"До Ніцци з Борисполя курсує тільки один рейс. Сьогодні о 6 ранку літак авіакомпанії МАУ вже вилетів до Ніцци", - зазначили у прес-службі.

Як повідомляв Укрінформ, за останніми даними, число загиблих в результаті теракту в Ніцці зросло до 84 осіб, 18 людей перебувають у важкому стані.

Під час святкового салюту увечері 14 липня приблизно о 23:30 (за Києвом) велика вантажівка на повному ходу врізалася в натовп людей на Англійській набережній Ніцци. Водій спрямував транспортний засіб на тротуар, де були сотні людей. Вантажівка встигла проїхати 2 км, збиваючи на своєму шляху людей. Лише через півгодини цього кривавого руху водій зупинив авто навпроти готелю Westminster.

Поліція, яка прибула на місце теракту, застрелила водія. У місті було оголошено антитерористичну операцію. Усі правоохоронні органи та рятувальні служби переведені у вищий ступінь терористичної загрози.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-