У Києві стріляли в подружжя, чоловіка вбили

У Києві стріляли в подружжя, чоловіка вбили

Укрінформ
Ввечері у п’ятницю в Солом'янському районі столиці двоє невідомих напали на подружжя. Від отриманих травм чоловік помер.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НПУ у м.Києві. 

"Подія трапилася вчора о 21:50 на вулиці Івана Лепсе у Солом’янському районі столиці. Про це поліції повідомили люди, які почули постріли. Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці попередньо встановили: подружжя залишило автомобіль на стоянці, а коли вони ішли додому, до них підбігли двоє невідомих: один із них чотири рази вистрілив чоловіку у голову, інший при цьому завдавав тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.

У результаті непритомного потерпілого, 1978 р.н. та його дружину, 1979 р.н., із травмами доправили у лікарню. Згодом від отриманих поранень чоловік помер.

Із місця події експерти вилучили чотири гільзи калібру 9 мм, їх відправили для проведення експертного дослідження. За попередньою інформацією, зловмисник стріляв із травматичного пістолета.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій із метою встановлення та затримання винних осіб.

Фото: progorod11.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-