У Києві сварка завершилася стріляниною – поранені двоє

У Києві сварка завершилася стріляниною – поранені двоє

Фото
Укрінформ
У Києві поліція встановлює обставини стрілянини на вулиці Михайла Мішина у Солом'янському районі, в результаті якої травмовано двох людей.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"До чергової частини столичної поліції близько 23 години надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що до її квартири намагаються увірватися невідомі та чути звук, схожий на постріл. На цей момент у помешканні перебувало подружжя і дитина. На місце події прибули поліція та лікарі. З'ясувалося, що причиною інциденту стала сварка заявниці із матір'ю", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили: конфлікт відбувся між п'ятьма мешканцями будинку. Сусіди вирішили розібратися із родичами знайомої: прийшли до квартири, почали стукати у двері та вистрілили зі зброї. У відповідь на такі дії вийшов цивільний чоловік господарки помешкання, якому зловмисники також пошкодили автомобіль. У результаті виникла сварка, потім - бійка. Зрештою владнати конфлікт чоловіки вирішили за допомогою зброї.

У результаті тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали двоє учасників: 29-річна жінка - вогнепальне поранення грудної клітки, а у 35-річного чоловіка - синці і гематоми.

З місця пригоди слідчі вилучили два пістолети та три магазини. Всі вилучені речі направлені на експертизу.

Фото: npu.gov.ua

За заявами потерпілих сторін слідчим відділом Солом'янського управління поліції розпочато два кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини інциденту. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-