Гендиректор Укрзалізниці грає рок і знімається в

Гендиректор Укрзалізниці грає рок і знімається в "гарячих" кліпах

Фото, відео
Укрінформ
У середу, 20 квітня, Кабінет міністрів призначив гендиректором Укрзалізниці поляка Войцеха Бальчуна, не тільки топ-менеджера у держуправлінні, але і гітариста рок-гурту "Chemia".

В інтерв’ю Укрінформу Бальчун повідомив, що не має наміру відмовлятися від музики і планує поєднувати кар'єру рок-музиканта з роботою у дуже великій компанії. 

«Кожна людина має трішки часу після роботи, і цей час кожна людина використовує по-своєму. Одна людина бігає, інша читає книги, третя дивиться фільми, а четверта грає на музичних інструментах. Я граю на інструментах, і це захоплення у таких складних умовах праці дає можливість знаходити у собі баланс, у певному сенсі очищатися, коли ввечері можна пограти на інструменті, пописати музику. Це є частиною мене, я цим завжди займався. Звичайно, зараз ще невідомо, як надовго потрібно буде обмежити свою концертну активність», - сказав новопризначений глава Укрзалізниці, додавши, що не виключає проведення концертів по суботах, коли приїжджатиме до Польщі.

Бальчун розповів, що наразі гурт працює над альбомом, записувати його буде у січні наступного року.

«Я в колективі маю прекрасних музикантів, які знають, чого ми повинні досягнути. І я переконаний, що без збитків від моєї професійної діяльності на користь української залізниці в рамках обмеженого вільного часу, я буду у змозі це зробити», - зазначив він.

На своїй сторінці у Фейсбуці Бальчун виклав фото з концертів.

У своїх кліпах та на концертах новий очільник УЗ не боїться кумедних і сміливих образів і творчих експериментів. До того ж, гурт "Chemia" відомий своїми кліпами досить еротичного характеру. Як пишуть ЗМІ, деякі з них навіть видаляли з YouTube через надмірну відвертість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-