В Україні заборонили ще три російських фільми

В Україні заборонили ще три російських фільми

Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно заборонило до показу в Україні ще три російських фільми.

Про це повідомляється на офіційному сайті агентства

"На підставі звернень Національної ради з питань телебачення та радіомовлення за результатами моніторингу телеефіру Експертна комісія з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Державному агентстві України з питань кіно переглянула телевізійний фільм "Шлях до серця чоловіка", режисер Михайло Жернєвський, 2013 рік, та телесеріал "Ладога", режисер Олександр Веледінський. За результатами оцінки експертів, Держкіно прийняло рішення про заборону демонстрування і розповсюдження зазначених творів на території України", - йдеться в повідомленні.

На підставі даного рішення було анульовано прокатне посвідчення та скасовано державну реєстрацію на фільм "Шлях до серця чоловіка". Термін дії прокатного посвідчення на телесеріал "Ладога" закінчився раніше, у зв’язку з чим Держкіно не мало можливості анульовувати державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасовувати державну реєстрацію, проте у майбутньому таке посвідчення не зможе бути оформленим.

"Також за результатами рішення Експертної комісії було відмовлено в державній реєстрації та оформленні прокатного посвідчення на телевізійний фільм "Гра", режисер Олександр Рогожкін, 2008 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-