В академії ДПСУ відбувся випуск поліцейських, яких вчили аналізу ризиків

В академії ДПСУ відбувся випуск поліцейських, яких вчили аналізу ризиків

Фото
Укрінформ
В академії Держприкордонслужби України відбувся перший випуск співробітників Національної поліції, які пройшли навчальні курси з питань аналізу ризиків та кримінального аналізу.     

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

12 співробітників Національної поліції, яким співробітники Держприкордонслужби передали свій досвід у цій сфері, отримали сертифікати про закінчення курсів. Проект передбачає навчання для поліцейських, яке у подальшому сприятиме ефективному розслідуванню та розкриттю злочинів, в тому числі пов’язаних з торгівлею людьми, та їх запобіганню.

Навчальний курс, який організований на базі системи підготовки офіцерів-аналітиків Держприкордонслужби України, проводиться за сприянням Міжнародної організації з міграції (МОМ) в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги.

Навчання будуть проходити з 28 березня по 11 червня у три потоки. Тренінги для першого потоку тривали з 28 березня по 9 квітня, для другого - проходитимуть з 16 по 28 травня, а для третього – з 30 травня по 12 червня.

Навчають поліцейських викладачі з академії Державної прикордонної служби України, які є експертами у кримінальному аналізі та аналізі ризиків. Тренінги проходять за окремо розробленою Програмою, у якій враховано сучасні європейські практики, зокрема – Прикордонної варти Республіки Польща, спільні інтегровані моделі аналізу ризиків відомств європейських країн (CIRAM) та Європейської агенції FRONTEX, зазначає прес-служба.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-