Керівник поліції Черкащини сунув хабара заступнику Деканоїдзе

Керівник поліції Черкащини сунув хабара заступнику Деканоїдзе

Укрінформ
Керівника поліції Черкаської області та одного з керівників Національної академії внутрішніх справ затримано під час спроби дати хабара за проходження атестації.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, зловмисники намагалися надати "неправомірну вигоду" заступнику голови Національної поліції України за сприяння під час проходження атестації підлеглими виконувача обов’язків начальника ГУНП в Черкаській області, а саме заступником начальника ГУНП – начальником слідчого управління та начальником управління кадрового забезпечення.

"Злочинців затримано при спробі передати неправомірну вигоду у вигляді 2 тисяч доларів США та талонів на 400 літрів пального службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище, за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище)", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводиться комплекс слідчих і розшукових дій з метою встановлення всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-