Фейгін

Фейгін "оголосив війну" пранкерам

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін має намір судитися з пранкерами, які написали лист його підзахисній Надії Савченко нібито від імені Президента України Петра Порошенка.

Про це він повідомив у своєму Тwitter

«Кримінальне переслідування я збираюся почати стосовно «лексус енд вована» в різних юрисдикціях. Хто скаже, що Фейгін не вміє воювати?» - пише адвокат. 

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня в Twitter адвоката Марка Фейгіна з'явився лист нібито від імені Порошенка з пропозицією для Савченко ввійти в оновлений український уряд. Проте згодом в аккаунті адвоката почали з'являтися повідомлення про злом і про підробний лист від імені Президента України.

У свою чергу, відомий пранкер Володимир Кузнєцов (Вован) заявив, що підробний лист нібито від Президента Порошенка Надії Савченко і супутній дзвінок її адвокатові Марку Фейгіну були розіграшем.

Пізніше адвокат пояснив в інтерв'ю ЗМІ, що пранкери - це лише фасад спецоперації, проведеної спецслужбами, Кремлем стосовно самої Савченко та її захисту. Це все було потрібно «для дифамації її образу як українського героя, такої людини, якою вона постала у своєму останньому слові», зазначив Фейгін.  

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-