У Києві відкриють польський медичний центр

У Києві відкриють польський медичний центр

Укрінформ
У Києві незабаром відкриють польський медичний центр, який функціонуватиме при польському бізнес-центрі.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив голова Польсько-української господарчої палати (ПУГП), екс-міністр економіки Польщі Яцек Пєхота.

"У рамках проекту Польського бізнес-центру з'являються нові сфери, які до цього часу не використовувалися - наприклад, медичний туризм. При Польському бізнес-центрі у Києві буде незабаром створено польський медичний центр. Це буде пропозиція шести польських клінік і шпиталів щодо лікування різних хвороб у дітей та дорослих у Польщі", - повідомив Пєхота.

За його словами, Польський бізнес-центр, який об’єднує наразі діяльність шести польських фірм, почав функціонувати у вересні минулого року.

Поряд із Польським бізнес-центром в Києві, у Варшаві зареєстровано Український бізнес-центр. Їх створено для зменшення вартості виходу на український та польський ринки, оскільки конкретна фірма, яка виходить на той чи інший ринок, не мусить починати від призначення директора, секретаря, несення адміністративних витрат. 

"Український бізнес-центр поки що перебуває на етапі створення, але вже є перші українські фірми, які хочуть до нього увійти", - констатував Пєхота. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-