Армія РФ за добу 23 рази обстріляла прикордонні громади Сумщини

Армія РФ за добу 23 рази обстріляла прикордонні громади Сумщини

Укрінформ
За добу 28 травня росіяни обстріляли 10 прикордонних громад Сумщини. Загалом було 23 обстріли з артилерії, БПЛА та мінометів.

Про це в Телеграмі повідомила Сумська ОВА, передає Укрінформ.

«Протягом дня росіяни здійснили 23 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 81 вибух. Обстрілів зазнали Краснопільська, Білопільська, Хотінська, Середино-Будська, Березівська, Есманьська, Новослобідська, Путивльська, Глухівська, Великописарівська громади», - йдеться у повідомленні.

У Краснопільській громаді зафіксовані артилерійські обстріли (6 вибухів). У Білопільській громаді росіяни били з БпЛА (1 вибух) та з артилерії (6 вибухів).

Хотінська громада зазнала артилерійського та мінометного обстрілів, а по Середино-Будській громаді ворог бив з артилерії (5 вибухів), мінометів (15 вибухів) та завдав удари із БпЛА (3 вибухи).

Читайте також: Росіяни на Херсонщині під час обстрілу вбили селянина

Артилерійських обстрілів зазнали також Березівська та Есманьська громади. А по Путилівській та Новослобідській громадах ворог бив із мінометів.

Глухівська громада: зафіксовано скидання з БпЛА вибухового пристрою (1 вибух). Великописарівська громада: завдано удар з БпЛА (8 вибухів), здійснено мінометний обстріл (10 вибухів) та зафіксовано скидання з БпЛА вибухового пристрою (ВОГ) (1 вибух).

Як повідомляв Укрінформ, з небезпечних районів Харківської та Сумської областей евакуйовані близько 20 тисяч осіб.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-