На залізничному вокзалі у Львові відкрився інформаційний центр із питань рекрутингу

На залізничному вокзалі у Львові відкрився інформаційний центр із питань рекрутингу

Укрінформ
На Львівському залізничному вокзалі відкрився інформаційний центр з питань рекрутингу, де громадяни можуть отримати відомості щодо роботи Центрів рекрутингу української армії в різних регіонах України.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

«Десятки тисяч людей проходять через Львівський вокзал. Це великий залізничний вузол, люди як приїжджають, так і від’їжджають, це одне з місць, куди люди прямують в західні регіони, і відповідно наша задача максимально поширити інформацію про мережу наших центрів. Звичайно, про рекрутинговий центр у Львові, який знаходиться за адресою Костя Левицького, 67, а також про інформацію щодо наявності інших центрів для тих людей, які виїжджають зі Львова і можуть звернутися по всій Україні в центри, які зараз вже працюють», - повідомив Бежевець.

Він уточнив, що на вокзалі не рекрутують, а лише інформують громадян про всі можливості військовозобов’язаних. Зокрема, на Київському залізничному вокзалі, де аналогічний центр працює майже місяць, щодня звертаються сотні людей.

Читайте також: Досвід Закарпаття: рекрутувати новобранця можна й за 15 хвилин

«Оскільки зараз потреба максимально поширити інформацію про таку можливість існує, ми й використовуємо отакі локації, де великий потік людей і де є можливість донести до людей цю інформацію», - відзначив Бежевець.

Він нагадав, що станом на сьогодні в Україні вже функціонує 21 Центр рекрутингу української армії. Незабаром ще близько 40 рекрутингових центрів відкриються в різних регіонах України.

Читайте також: У Києві відкрився перший рекрутинговий центр Сил спецоперацій

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня у Шостці Сумської області відкрито Центр рекрутингу української армії - це вже 21-й такий осередок в Україні.

Фото архівне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-