У Києві відкрився перший рекрутинговий центр  Сил спецоперацій

У Києві відкрився перший рекрутинговий центр Сил спецоперацій

Укрінформ
У столиці розпочав роботу перший рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Про це Укрінформу повідомили представники рекрутингового центру ССО.

«Ми прагнемо мати у лавах ССО професіоналів. Саме тому наші фахівці будуть ретельно вивчати досвід кожного рекрута, і після цього пропонувати претендентам посади, яким вони, на наше переконання, відповідають якнайкраще. Одна з переваг ССО – це «людське обличчя» роду військ. Тобто ми зацікавлені в тому, щоб людина розвивалася у війську, спираючись на свої цивільні навички і вподобання. Серед інших переваг ССО - якісне забезпечення", - сказав керівник рекрутингового центру Віктор Шевченко.

У Центрі українці зможуть отримати детальну інформацію про умови проходження служби, консультації фахівців, юридичне супроводження в оформленні документів при вступі на військову службу.

Рекрутери, які працюватимуть з потенційними кандидатами, – це переважно сержанти та офіцери, які мають досвід участі в бойових діях, а також навички роботи у сфері рекрутингу.

Рекрутинговий центр ССО працюватиме в Києві за адресою Оболонська набережна, 7 корпус 1.

Читайте також: У рекрутинговій агенції назвали найпопулярніші вакансії до ЗСУ

Як повідомлялося, до середини червня в Україні планується відкрити близько 30 Центрів рекрутингу української армії. Наразі лідерами за кількістю вже відкритих центрів є Полтавщина та Дніпропетровщина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-