Обстріли Харківщини: у лікарнях перебувають 22 поранених, шестеро з них - у реанімації

Обстріли Харківщини: у лікарнях перебувають 22 поранених, шестеро з них - у реанімації

Укрінформ
У Харківській області в лікарнях перебувають 22 особи, як були поранені під час обстрілів 19 травня, шестеро з них у реанімації.

Про це повідомила журналістам речниця Харківської обласної військової адміністрації Олена Шаповал, передає кореспондент Укрінформу.

"Після вчорашніх обстрілів у лікарні перебуває 22 людини. З Черкаської Лозової - 15, із них у реанімації тяжких 6. Внаслідок інших обстрілів 19 травня дістали поранення та перебувають на стаціонарному лікуванні 7 пацієнтів у стані середньої тяжкості", - розповіла Шаповал.

Читайте також: Вночі та зранку російська армія 11 разів обстріляла Сумщину

Як повідомлялося, 19 травня російські війська обстріляли "Іскандерами" зону відпочинку у Черкаській Лозовій Харківського району. Загинули шестеро людей, зазнали поранень 28 осіб, у тому числі працівники поліції та швидкої допомоги, які прибули після першого удару.

У селі Новоосинове Куп'янського району внаслідок обстрілу з РСЗВ загинули двоє людей, постраждали п'ятеро. У селищі Ківшарівка того ж району внаслідок обстрілу із РСЗВ загинули троє людей, постраждали четверо.

У Вовчанську Чугуївського району загинула одна людина та одна постраждала.

20 травня на Харківщині оголошено днем жалоби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-