У Харкові кількість постраждалих через нічний ракетний удар РФ зросла до шести

У Харкові кількість постраждалих через нічний ракетний удар РФ зросла до шести

Фото
Укрінформ
У Харкові кількість постраждалих унаслідок ракетного удару російських військ по Шевченківському району зросла до шістьох осіб.

Як передає Укрінформ, про це Харківська обласна прокуратура повідомила у Фейсбуці.

За даними слідства, ворожий удар відбувся близько 00:30 24 квітня. Зафіксоване влучання двох ракет на територію житлового комплексу.

Попередньо встановлено, що загарбники застосували ракети типу С-300, запустивши їх з території Бєлгородської області.

Унаслідок ворожого удару пошкоджень зазнали три багатоповерхівки, щонайменше 33 приватні автомобілі, кафе, магазини й офісні приміщення.

"Всього постраждали шість мирних мешканців. У трьох чоловіків 33, 45 та 53 років легкі тілесні ушкодження. У трьох жінок 25, 45 та 54 років гостра реакція на стрес", – повідомили у прокуратурі.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни – ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Як повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, російські війська за добу здійснили обстріли 15 населених пунктів Харківської області.

“Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка та інші. Авіаційних обстрілів зазнали Харків, Козача Лопань, Золочів”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові ворог влучив в обʼєкт телевізійної інфраструктури, є перебої із сигналом

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 24 квітня російські загарбники вдарили ракетами по житловому комплексу в Харкові. Спочатку було відомо про двох поранених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-